Evaluare Psihologica si Activitati de Psiho-Educatie

Toti copiii înscrişi la Pygmalion sunt evaluaţi de către un psiholog, realizându-se apoi un plan de interventie personalizat pentru fiecare copil în parte, care cuprinde obiective de dezvoltare pe mai multe paliere: cognitiv, socializare, autoservire, limbaj şi motor. Aceste obiective sunt urmarite de catre psihologi in activitatile de dezvoltare si de catre educatoare, care planifica activitati zilnice prin intermediul carora obiectivele fiecarui copil sa fie atinse. Evaluarile urmatoare evidentiaza gradul de dezvoltare al fiecarui copil pe fiecare din palierele urmarite. Dupa fiecare evaluare se stabileste o intalnire cu parintii, in cadrul careia acestia afla despre rezultatele evaluarii, planul de interventie si se discuta problemele intampinate in educatia copilului.

Activitati Extracurriculare

  • - teatru, circ, spectacole, expoziţii;
  • - vizite la Grădina Zoologică şi la Grădina Botanică;
  • - vizite la: Pompieri, fabrica de paine, cabinet de stomatologie, librarii, Muzeul satului, Herghelie Izvin, Parcul Dendrologic Bazos, Parcul Buzias;
  • - organizarea diferitelor evenimente: Ziua Copilului, Ziua Familiei, Ziua Europei, Primul ajutor!, Saptamana iubirii.

Alimentaţie

Meniul zilnic al copiilor este preparat în bucătăria proprie, în condiţii de igienă stricte; este sănătos, diversificat şi adecvat vârstei.